Lagu Es Krim



Waktu pertama kali denger lagu Sometimes When We Touch by Dan Hill, Saya kira saya pernah denger lagu ini dimanaa gitu....N ingatan saya entah kenapa langsung menuju ke iklan es krim C***pina yang ademm banget n bikin langsung nyess dihati.

Tapi ternyata saya salah, lagu Dan Hill bukan theme songnya C***pina. Theme song eskrim ini memang sengaja diciptakan khusus untuk iklan resmi n nggak mengambil dari lagu manapun, terutama liriknya yang "add something nice, add special moments to everyday" itu....

Well.... walaupun saya ternyata salah, tapi tetep aja saya manggil lagu Sometimes When We Touch by Dan Hill ini lagu es krim......hehehehe.... Habis ademm n unyu unyu banget sih kalau dengerin lagu ini. Yang setuju sama saya, please enjoy aja the romantic lyrics.....



You ask me if I love you, And I choke on my reply, I'd rather hurt you honestly, Than mislead you with a lie, And who am I to judge you
On what you say or do? I'm only just beginning to see the real you

And sometimes when we touch, The honesty's too much, And I have to close my eyes and hide
I wanna hold you til I die, Til we both break down and cry, I wanna hold you till the fear in me subsides,

Romance and all its strategy, Leaves me battling with my pride, But through the insecurity 
Some tenderness survives, I'm just another writer
Still trapped within my truth, A hesitant prize fighter, Still trapped within my youth

#And sometimes when we touch, The honesty's too much, And I have to close my eyes and hide
I wanna hold you til I die, Til we both break down and cry, I wanna hold you till the fear in me subsides, At times I'd like to break you , And drive you to your knees, At times I'd like to break through, And hold you endlessly.

At times I understand you, And I know how hard you've tried, I've watched while love commands you, And I've watched love pass you by, At times I think we're drifters, Still searching for a friend
A brother or a sister, But then the passion flares again. Back to#




0 komentar:

Posting Komentar

 
Bunda & Baby Z Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting